biztonságos

Felhő Alapú Szerver Csomagok

Költséghatékony IT infrastruktúrát biztosíthat cégének, ugyanakkor alkalmazottai
számára is egyszerűbb és biztonságosabb a hozzáférés  az adataikhoz, leveleikhez.

Beépített intelligens biztonság

Az alkalmazásait és adatait biztonságban tarthatja és gondoskodhat a megfelelőségükről a biztonsági képességekkel, amelyek proaktív módon azonosítják a fenyegetéseket, és javító műveleteket is elvégeznek

Rendkívül gyors üzembehelyezés

Egyszerűsítheti az infrastruktúra üzembe helyezését és felügyeletét, és az üzleti igényeknek megfelelően gyorsan skálázhat.

Költség csökkentés a meglévő licencekkel

A meglévő jogosult licencek használatával költséget takaríthat meg egy modern felhőalapú virtuális asztali infrastruktúrával (VDI), és csak a ténylegesen használt funkciókért kell fizetnie.

A megbízható felhő! Készüljön fel a jövőre

Mindenre kiterjedő, szakértői csapat által támogatott biztonságot és olyan proaktív megfelelőséget élvezhet, melyben nagyvállalatok, államigazgatási szervek és induló vállalkozások egész sora bízik meg

Tudatos innováció a felhőben

Az alkalmazásokat bárhonnan létrehozhatja, kezelheti és üzembe helyezheti, így még nagyobb szabadságot és rugalmasságot érhet el. Tetszőleges nyelven, keretrendszerben és infrastruktúrával dolgozhat – akár saját adatközpontjait és egyéb felhőket is használhat – és bármilyen problémát megoldhat. Az Azure-ban mindent megtalál, amire szüksége lehet a következő nagyszerű megoldása megalkotásához.

A Microsoft Azure egy komplex felhőszolgáltatási platform, melyben virtuális számítógépeket, szervereket, adatbázisokat, saját fejlesztésű alkalmazásokat és sok más hasznos szolgáltatást futtathat.

Nincsenek előzetes költségek, és csak azért kell fizetnie, amit használ. Az Azure minden felhőhasználati forgatókönyvhöz rugalmas vásárlási és díjszabási lehetőségeket kínál.

Az Azure minden iparág számára biztosít megoldásokat a felhőalapú termékek és szolgáltatások bevált kombinációi révén.

Az iparág speciális üzleti kihívásait már ma is megoldhatja, és a jövőre is felkészülhet az Azure-megoldások által végzett innovációval.

Kérjen ajánlatot

microsoft Azure szolgáltatás

Az oldalon található űrlap kitöltésével és az abban található adatainak
elküldésével Ön elfogadja az Adatvédelmi szabályzatot.