Hálózat építés

STABILABB, GYORSABB, BIZTONSÁGOSABB!

Hálózat gyorsan és megbízhatóan

Szolgáltatásunk stabil és megbízható alapot nyújt cége informatikai rendszere számára, adatbiztonság és védelem szempontjából. A kiépítés során személyre szabjuk, megtervezzük, kivitelezzük, majd ezt követően a kiépített számítógép hálózatot rendszergazda szakembereink műszeres teszteléssel hitelesítik. 

A hitelesített hálózatot egy pontos terv szerinti rendszerdokumentációban rögzítjük. Cégünk az elvégzett hálózat építésre teljes  körű garanciát vállal.

Több szerverrel rendelkező cégeink számára teljes körű hálózati rack szekrényes telepítését is biztonságos módszerrel végezzük. A stabil teljesítmény elérése érdekében rendszergazda szakembereinkkel a hálózatot folyamatosan korszerűsítjük, annak érdekében, hogy ügyfeleink mindig a maximális teljesítményen használhassák hálózati eszközeiket.

Vezeték és korlátok nélkül

A hálózat építése során a magas műszaki tartalom mellett fontos szempont az igényes kivitelezés. A kivitelezés során rendszergazda szakembereinkkel nagy figyelmet fordítunk arra, hogy a kábelcsatornázásokat a lehető legkisebb átalakítási munkával valósítsuk meg. 

A munkaállomásoknál található kevésbé esztétikus kábeleket rendszerezzük, rögzítjük és kötegeljük. Így nem csak funkcionalitásában, de kinéztében is tökéletes munkakörnyezetet alakítunk ki.

Már a tervezési folyamat során +20-30% -al nagyobb hálózati kapacitással számolunk a jelenlegi használathoz képest, figyelembe véve a bővíthetőség lehetőségét. Az általunk kialakított hálózatok tartalmaznak szabad hálózati végpontokat, elősegítve az esetleges létszámbővülés könnyed és gyors rendszergazda oldali megvalósítását.

INFORMATIKA RENDSZERESEN

Valódi teljesítmény hatékonyan és biztonságban

CÉGRE SZABVA

EGYEDI IGÉNYEK SZERINT

A számítógépes hálózat tervezés során az Ön egyedi igényeit figyelembe véve kerül kivitelezésre a teljes hálózat. A fali csatlakozók, kábel elvezetések személyre szabottan kerülnek kialakításra.

ESZTÉTIKUS

MUNKAKÖRNYEZET

A kivitelezés során a magas műszaki tartalom mellett nem utolsó sorban az esztétikus kivitelezés is szempont. A számítógép asztaloknál összefutó vezetékek rendszerezésére  is figyelmet fordítunk.

MINőSÉGI

ESZKÖZÖK ÉS BEÉPÍTÉS

A kivitelezésünk során kizárólag magas minőségű anyagok kerülnek beépítésre. A megfelelő minőségű hálózati kábelek, csatlakozók, aljzatok elengedhetetlen összetevői egy jól működő számítógépes hálózatnak.

ULTRA GYORS

WIFI HÁLÓZATOK

Megbízható és minőségi eszközök felhasználásával stabil és biztonságos vezeték nélküli hálózatot telepítünk. Döntsön Ön, munkája során vezetékes vagy vezeték nélküli WIFI hálózat kiépítését szeretné megvalósítani.