HARDVER
SPECIFIKUS
SZAKEMBEREK

Képzett rendszergazda szakembereinkkel és szerviz állomásunkkal stabil hardver szerviz hátteret biztosítunk ügyfeleink számára. A meghibásodott, vagy nem megfelelően működő számítógépek, hálózati eszközök javítása és bevizsgálása a legmodernebb technológiával és maximális adatbiztonsággal történik.

Fontos számunkra az adatbiztonság, ugyanis amíg a hardver eszköz pótolható, a rajta tárolt adat sok esetben pótolhatatlan. Rendszergazda szakembereink a bevizsgálást követően teljes adatmentést végeznek az eszközön, mielőtt megkezdik a javítást. 

Az átláthatóság és a precizitás ugyanúgy nélkülözhetetlen eleme szerviz szolgáltatásunknak. A teljes munkafolyamat és a beépített alkatrészek is dokumentálásra kerülnek.

Nem csak munkánkra, hanem környezetükre is odafigyelünk, ezért gondoskodunk a nem javítható alkatrészek környezetkímélő megsemmístéséről ,vagy tárolásáról.

ADATBIZTONSÁG!
NEM BÍZZUK
A VÉLETLENRE!

Egy hibásan, vagy nem megfelelően működő hardver eszköz akár teljes fennakadást is okozhat vállalkozása fogaskerekében. Rendszergazda szakembereinkkel lehetőség szerint azonnal megkezdjük a szervizünkbe érkezett hibás eszköz javítását, amelyet beépítés előtt, majd működés közben is tesztelünk.

Belső raktárkészletünkből a hibás alkatrészek
akár azonnali cseréjét is biztosítani tudjuk.

Szervizünk több évtizedes tapasztalata és a minőségi alkatrészek használata garancia ügyfeleink elégedettségére. A felhasznált hardver eszközökre a gyártók által meghatározott 12-24-36 hónap garanciát biztosítunk. Fontos számunkra, hogy a megjavított eszköz továbbiakban ne okozzon fennakadást, ezért az átadást megelőzően a gyártók által javasolt hardver teszteket végzünk.

Harver

Diagnosztika

A meghibásodott eszközökön 0-24 órás hardver teszteket végzünk, alkatrészről-alkatrészre.

Garanciális

Munkavégzés

Az elvégzett munkákra és az általunk beépítésre került alkatrészekre teljes körű garanciát vállalunk.

Minőségi

Alkatrészek

Az általunk szervizelt eszközökbe minden esetben minőségi, neves gyártók által forgalmazott alkatrészeket építünk be.

Gyors

Javítás, vagy csere

Szervizünkbe szállított adathordozókról az adatbiztonság megvalósulása érdekében minden esetben biztonsági mentést készítünk.