Szerver üzemeltetés

HOSSZÚTÁVÚ ADAT BIZTONSÁG KARNYÚJTÁSNYIRA

MINDEN EGY HELYEN BIZTONSÁGBAN

A mai piaci és vállalati környezet alapkövetelménye, a gyors és biztonságos vállalati információ elérése rugalmasan, a világ bármely részéről.

Az általunk megtervezett és üzemeltetett szerverek az év 365 napján megbízhatóan és stabilan kiszolgálják vállalkozása informatikai rendszerét, és ezáltal járulnak hozzá üzleti sikereihez. Egyszerre képes kiszolgálni valamennyi felhasználója informatikai igényét, tárolja, és azonnali elérhetőséget biztosít minden számítógépén lévő adat felhasználásában, illetve különféle szolgáltatások egyidejű elérését is lehetővé teszi.

Érje el minden céges adatát, dokumentumait bárhonnan, bármikor biztonságosan! Legyen a világ bármely pontján, akár egy tárgyalás közepén, vagy akár szabadságon.

FELÜGYELJÜK A NAPI MENTÉSI FOLYAMATOKAT

A központi adattárolás és a többpéldányos tükrözött merevlemezek minden esetben biztonságot nyújtanak a hardveres meghibásodásokkal szemben. 

Rendszergazda szakembereink a szerver telepítésével egyidejűleg a felhasználók által használt minden adatot, – beleértve a céges levelezést és az ügyviteli rendszert is – központosítanak a szerverre. A cégén belül így életbe lépett jogosultságnak megfelelően mindenki csak az általa használt és számára engedélyezett adatokhoz fér hozzá.

Szakembereink a napi szintű e-mail jelentések alapján ellenőrzik a felügyelt szervereink biztonsági mentéseit. Amennyiben szükséges módosítják, javítják és újra konfigurálják a mentéseket. Monitoring rendszerünk alkalmazásával felügyelik és vizsgálják a szerverét, annak érdekében, hogy az mindig megbízhatóan és stabilan üzemeljen.

INFORMATIKA RENDSZERESEN

Valódi teljesítmény hatékonyan és biztonságban

Központi

Adattárolás

Adatait, dokumentumait az előre kialakított biztonsági házirendek és jogosultságokat követve központilag, a szerver meghajtóján tároljuk.

Állandó

Szerver felügyelet

Rendszergazda szakembereink monitoring rendszerünk alkalmazásával felügyelik és ellenőrzik az általunk üzemeltett szervereket.

Ütemezett

Napi adatmentés

A központosított adatokat napi szinten teljes körűen mentjük és a mentést felügyeljük. A Cégünk által felügyelt szerverekről napi szinten ütemezett és teljes-körűen végrehajtott mentéseket készítünk.

Biztonságos

Tűzfal és vírusvédelem

Az általunk üzemeltetett szervereken a symantec cég által forgalmazott antivírus és tűzfal megoldásokkal védjük adatait, egy esetleges támadás vagy vírusfertőzés ellen.