2007
Egy perfekt gondolattal indult
Cégünk önálló vállalkozásként elkezdte működését rendszergazda és rendszerkarbantartás szolgáltatások nyújtása kisvállalkozások részére, a Budapest 4 kerület Tófalva út 45 négyzetméteres irodánkban.
2007
Kezünkben a gyártás
2008
Kezünkben a gyártás
A folyamatos jó ügyfélkapcsolatainknak köszönhetően és a nagy vásárlóerő következtében saját gyártású jó minőségű kellékanyag tonerek töltésével bővült cégünk szolgáltatásai. Minőségi töltőanyagok és alkatrészek felhasználásával.
2008
Hello Windows server
2009
Hello Windows server
Windows Server üzletág bevezetésével bővült cégünk szolgáltatásai. Az új üzletágunknak köszönhetően a nagyobb gépszámú informatikai rendszereket használó cégeknek is stabil megbízható informatikai hátteret szolgáltatunk.
2009
2012
Több szakember, több ügyfél
A folyamatos létszámbővülésünk és munkatársaink jövőbeni hatékony és kulturált munkavégzését elősegítve további 50 négyzetméter alapterületű irodával bővült cégünk. Új tevékenységi körrel bővült cégünk telefonos értékesítő csapatunk által. A folyamatos piac kutatás és megkeresések eredményeként új ügyfélkörünk évről évre stabilan növekedik.
2012
Amikor még tárhelynek hívták a felhőt
2013
Amikor még tárhelynek hívták a felhőt
További új szolgáltatást vezetünk be cégünkben domain tárhely levelezés szolgáltatásunkat. A szolgáltatásunk segítségével hatékony és biztonságos levelezés szolgáltatást tudunk biztosítani ügyfeleink részére. A saját kialakított szervereinken melyeket Magyarország legmodernebb és legbiztonságosabb szerver hotelében helyeztünk el
2013
Elkészült a Perfect székház
2015
Elkészült a Perfect székház
Elkészünk reprezentatív irodaházunk a Váci úton. Megnövekedett közel 450 négyzetméteren három szinten belső ügyfélparkolóval hatalmas raktárkészlettel és központi ügyfél szolgálattal várjuk a már meglévő és új ügyfeleinket a további magas színvonalú szolgáltatásainkkal és ügyfélkiszolgálásunkkal.
2015
Server
2018
Felhőben, biztonságban
Felhő tárhely szolgáltatásunk bevezetésével ügyfeleink adatai maximális biztonságban napi szinten felügyeljük és adminisztráljuk. Egy esetleges vírustámadás vagy elemi károk esetén is szolgáltatásunkkal adatai az év 365 napján 100% biztonságban vannak.
2018

Cégünkről

Valódi teljesítmény hatékonyan és biztonságban

Megalakulásunk előtt egy ma piacvezető ügyviteli részvénytársaság belső rendszergazda feladatait láttuk el. Ez idő alatt jelentős tapasztalatot szereztünk a céges informatika világában. Tudjuk mekkora szerepe van a megfelelően végzett rendszerkarbantartásnak, megtapasztaltuk mi a kulcsa szerverüzemeltetésnek és azt is, hogyan kell a felhasználókkal érthetően, hétköznapi nyelven kommunikálni.


A többéves, megbízhatóan végzett munkánknak köszönhetően a megszerzett rengeteg szakmai tapasztalattal és tudással 2007-től kezdve Perfect-IT Services Kft. néven önálló informatikai vállalkozásként működünk tovább.

Ügyfélkörünk kibővülése mellett vállalkozásunk alaptevékenysége a mikro kis- és középvállalkozások informatikai rendszerének működtetése, számítógépeinek karbantartása, rendszergazdai feladatok ellátása, kisvállalati szervereinek üzemeltetése, ügyfeleink munkatársainak teljes körű informatikai támogatása lett.


Teljeskörű informatikai megoldásainkkal szerves részei vagyunk ügyfeleink mindennapjainak, munkájuk során számíthatnak cégünkre, kollégáink informatikai szakértelmére, probléma megoldó hozzáállására és lelkiismeretes munkájára!