Könnyed megoldás Microsoft felhőalapú szolgáltatás csomagja

Informatikai támogatottsága ügyfélszolgálatunkkal lesz zavartalan! Ügyfélszolgálatunk igénybevétele a munkája során jelentkező informatikai problémák okozta kellemetlenségtől kíméli meg. Ügyfélszolgálatunk, cégünk rendszerkarbantartás szolgáltatását igénybe vevő ügyfeleink részére munkanapokon 8:30-17.00 óra között áll rendelkezésre.

Forduljon bizalommal ügyfélszolgálatunkhoz bármely informatikai problémája esetén, ahol rendszergazda munkatársaink fogadják hívását. A felmerülő kéréseikre és távolból is megoldható szoftveres problémáikra teljes-körű megoldást nyújtunk. Ami Önnek probléma, arra rendszergazdáink megoldással szolgálnak!

MINDEN EGY HELYEN

A jól ismert és kedvelt programok egy szolgáltatásban a Word, az Excel, a PowerPoint, Outlook, OneNote OneDrive. Akár otthoni akár munkahelyi igényére szabva

MINDÍG NAPRAKÉSZ

Az Microsoft 365 előfizetéssel mindig a legújabb Office programokat használhatja munkája során. Az összes program frissítés elérhetővé válik.

MINDEN ESZKÖZÖN MŰKÖDIK

Asztali számítógépen, táblagépen, okostelefonon egyaránt használható. Az Microsoft 365-tel bárhol dolgozhat eszközén, nem kell más hozzá csak egy internet kapcsolat.

A FELHŐBE MENTVE

Onedrive-val bárhonnan hozzáférhet munkáihoz, megosztással pedig mások számára is elérhetővé teheti. Biztonságos adattárolás a Microsoft felhő szerverein.

TECHNIKAI TÁMOGATÁS

Ügyfélszolgálatunk segítségével bármilyen problémája merül fel munkája során szakembereink készséggel állnak rendelkezésükre telefonon e-mailen vagy online.

SZEMÉLYRE SZABOTT

Az előfizetések darabszámát és típusát cégéhez igazítva bármikor módosíthatja. Akár legyen szó bővítésről vagy létszám csökkenésről cégében.

Slide Prémium 5.550 Ft+ÁFA / HÓ Kiváló választás az üzleti levelezést, Office-alkalmazásokat és egyéb üzleti szolgáltatásokat igénylő vállalatoknak. Megrendelem

Slide Vállalati 3.550 Ft+ÁFA / HÓ Kiváló választás azoknak a vállalatoknak, amelyeknek Office-alkalmazásokra, felhőtárhelyre és megosztási szolgáltatásokra van szüksége. Az üzleti levelezést nem tartalmazza. Megrendelem

Slide Alap 1.550 Ft+ÁFA / HÓ Kiváló választás az üzleti levelezést és más üzleti szolgáltatásokat igénylő vállalatoknak. Az Office-alkalmazásokat nem tartalmazza. Megrendelem

DOLOG, ami meg fog történni, miután minket választ

Kapcsolat

+36 1 230 2123
ugyfelszolgalat@perfect-it.hu
1044 Budapest, Váci út 97-99.
Nyitvatartás
Hétfőtől-Péntekig: 7:00-18:00

Perfect IT Services
1044 Budapest, Váci út 97-99.

+36 1 230 2123
ugyfelszolgalat@perfect-it.hu

Minden jog fenntartva
© 2020 PERFECT-IT SERVICES Kft.