Mindig
Minden
napra kész

Informatikai támogatottsága ügyfélszolgálatunkkal lesz zavartalan! Ügyfélszolgálatunk igénybevétele a munkája során jelentkező informatikai problémák okozta kellemetlenségtől kíméli meg. Ügyfélszolgálatunk, cégünk rendszerkarbantartás szolgáltatását igénybe vevő ügyfeleink részére munkanapokon 8:30-17.00 óra között áll rendelkezésre.

Forduljon bizalommal ügyfélszolgálatunkhoz bármely informatikai problémája esetén, ahol rendszergazda munkatársaink fogadják hívását. A felmerülő kéréseikre és távolból is megoldható szoftveres problémáikra teljes-körű megoldást nyújtunk. Ami Önnek probléma, arra rendszergazdáink megoldással szolgálnak!

Minden

Egy helyen

A jól ismert és kedvelt programok egy szolgáltatásban a Word, az Excel, a PowerPoint, Outlook, OneNote OneDrive. Akár otthoni akár munkahelyi igényére szabva

Minden

Adat a felhőben

Onedrive-val bárhonnan hozzáférhet munkáihoz, megosztással pedig mások számára is elérhetővé teheti. Biztonságos adattárolás a Microsoft felhő szerverein.

Minden

Eszközön működik

Asztali számítógépen, táblagépen, okostelefonon egyaránt használható. Az Microsoft 365-tel bárhol dolgozhat eszközén, nem kell más hozzá csak egy internet kapcsolat

minden

naprakészen és frissen

Az Microsoft 365 előfizetéssel mindig a legújabb Office programokat használhatja munkája során. Az összes program frissítés elérhetővé válik.

Vállalati alapverzió

2.550 Ft+ÁFA

felhasználó/hó

Kiváló választás azoknak a cégeknek, amelyeknek a Microsoft Teamst, biztonságos felhőtárhelyet és az Office Online-t tartalmazó, egyszerűen használható távoli megoldásokra van szükségük (asztali verziókat nem tartalmaz).

Vállalati standard verzió

4.850 Ft+ÁFA

felhasználó/hó

Kiváló választás azoknak a cégeknek, amelyeknek teljes távoli munkahelyi és együttműködési eszközökre van szükségük. Ezek közé tartozik a Microsoft Teams, a biztonságos felhőtárhely, a vállalati levelezőrendszer és a több eszközön használható prémium Office-alkalmazások.

Vállalati prémium verzió

7.150 Ft+ÁFA

felhasználó/hó

Kiváló választás azoknak a cégeknek, amelyeknek biztonságos távoli munkahelyi megoldásokra van szükségük a Vállalati standard verzió összes szolgáltatásán kívül a kibertámadások elleni speciális védelemmel és eszközkezeléssel együtt.

Microsoft 365-alkalmazások

4.550 Ft+ÁFA

felhasználó/hó

Kiváló választás azoknak a cégeknek, amelyeknek több eszközön használható Office-appokra és felhőtárhelyre van szükségük. A csomag nem tartalmazza az üzleti szintű levelezési funkciókat és a Microsoft Teamst.