MICROSOFT 365

FELHŐ ALAPÚ SZOLGÁLTATÁS CSOMAGOK

Váltson munkastílust a Microsoft 365 és a Microsoft teams segítségével. A Microsoft 365 felhő alapú szoftvercsomag használatával új szintre emelheti a vállalati levelezést, a vállalati kommunikációt, valamint a közös dokumentumok szerkesztését és tárolását és megosztását.

LEVELEZÉS ÉS CSOPORTMUNKA

Rendszerkarbantartás szolgáltatásunk része a Microsoft szerverein üzemelő vállalati levelezések üzemeltetése és felügyelete. Használata elérhető webes felületről és bármilyen eszközről magas rendelkezésre állással.

A liszensz előfizetések mennyiségeinek a megtervezését, megrendelését adminisztrálását telepítését is rendszergazda szakembereink végzik ügyfeleink részére. Az előfizetések skálázhatók munkatársanként bővíthetők, a funkciók cégre szabhatók. Az üzleti levelezések beépített levélszemét szűrési funkciók ellenőrzését és felügyeletét is rendszergazda szakembereink végzik.

A folyamatos új frissítéseknek és funkcióknak köszönhetően céges levelezését mindig naprakészen üzemeltetjük. A magas rendelkezésre állásnak és a redundáns adattárolásnak köszönhetően céges levelezése megbízhatóan és stabilan üzemel az év 365 napján.

ALKALMAZÁSOK

A mindennapi munkához nélkülözhetetlen Word – Excel – PowerPoint – OneNote irodai alkalmazásokat telepítik és üzemeltetik rendszergazda szakembereink. A szoftverek naprakész verzióinak a frissítését szakembereink havi rendszerességgel ellenőrzik.

Az alkalmazások asztali számítógépen, laptopon, tableten és okostelefonokon is használhatóak. A létrehozott tartalmak OneDrive tárhelyre mentve mindig elérhetők online.

Mindenhol elvégezheti a munkáját, és kapcsolatban maradhat, akár távolról, akár a helyszínen dolgozik. Maximális biztonság az üzleti adatok védelme a beépített biztonsági funkciók segítségével.

INFORMATIKA RENDSZERESEN

Valódi teljesítmény hatékonyan és biztonságban

Minden

Egy helyen

A jól ismert és kedvelt programok egy szolgáltatásban a Word, az Excel, a PowerPoint, Outlook, OneNote OneDrive. Akár otthoni akár munkahelyi igényére szabva.

Minden

Adat a felhőben

Onedrive-val bárhonnan hozzáférhet munkáihoz, megosztással pedig mások számára is elérhetővé teheti. Biztonságos adattárolás a Microsoft felhő szerverein.

Minden

Eszközön működik

Asztali számítógépen, táblagépen, okostelefonon egyaránt használható. Az Microsoft 365-tel bárhol dolgozhat eszközén, nem kell más hozzá csak egy internet kapcsolat.

minden

naprakészen és frissen

Az Microsoft 365 előfizetéssel mindig a legújabb Office programokat használhatja munkája során. Az összes program frissítés elérhetővé válik.

Vállalati alapverzió

Kiváló választás azoknak a cégeknek, amelyeknek a Microsoft Teamst, biztonságos felhőtárhelyet és az Office Online-t tartalmazó, egyszerűen használható távoli megoldásokra van szükségük (asztali verziókat nem tartalmaz).

Vállalati standard verzió

Kiváló választás azoknak a cégeknek, amelyeknek teljes távoli munkahelyi és együttműködési eszközökre van szükségük. Ezek közé tartozik a Microsoft Teams, a biztonságos felhőtárhely, a vállalati levelezőrendszer és a több eszközön használható prémium Office-alkalmazások.

Vállalati prémium verzió

Kiváló választás azoknak a cégeknek, amelyeknek biztonságos távoli munkahelyi megoldásokra van szükségük a Vállalati standard verzió összes szolgáltatásán kívül a kibertámadások elleni speciális védelemmel és eszközkezeléssel együtt.

Microsoft 365-alkalmazások

Kiváló választás azoknak a cégeknek, amelyeknek több eszközön használható Office-appokra és felhőtárhelyre van szükségük. A csomag nem tartalmazza az üzleti szintű levelezési funkciókat és a Microsoft Teamst.