Tiszteljük a rack szekrényt és hiszünk a rendben

Számítógépes hálózat költöztetés rack szekrényes hálózat kiépítés
A belvárosban lévő szerzetesközösség ügyfelünk irodájának a költöztetésére, és az új irodában a teljes számítógépes hálózat kiépítésével bízták meg Rendszergazda szakembereinket.

Az új irodába való költözés során egy teljesen új számítógépes hálózat és rack szekrényes környezet került kiépítésre.

Az új iroda egy felújítási szakaszában az előzetes egyeztetések és tervezéseket követően elvégezték Rendszergazda szakembereink a hálózatépítési munkát.
A rack szekrény elhelyezésének a kiválasztásánál ügyfelünk kérésének megfelelően egy nem mindennapi használatban lévő irodába helyeztük el.

A belső kábelezés kialakítása falon kívüli LEGRAND kábelcsatorna rendszerrel lett kiépítve. A kábelezés alapanyagainak a kiválasztására is gondosan ügyeltek Rendszergazda szakembereink. A felhasználásra került hálózati kábelek neves gyártók termékeivel.
A számítógépes hálózat kiépítése mellett, a telefonos hálózat kiépítése is feladatunk volt.

A munka első lépéseként a régi meglévő hálózatot került szétbontásra. A szervert hálózati eszközöket alapos tisztításnak vetettük alá. Ezt követően kerültek be a végleges helyükre a rack szekrénybe.

A biztonságtechnikai eszközök költöztetése is a feladataink között szerepelt a projekten belül. A komplett kamerarendszert az új hálózatba való fel konfigurálása és beüzemelése.

A fizikai hálózat kiépítésének utolsó fázisaként elengedhetetlen művelete a pontos és precíz műszeres végpontkimérés. Amit szakembereink egyesével gondos körültekintéssel végeztek végpontról végpontra. A megfelelő teszteredményeket teljesítő végpontokat egyedi számozással látták el.

Amint elkészült a műszeres kimérés következett a hálózati eszközök rack szekrénybe való beépítése és fel konfigurálása. Beleértve a szolgáltatói és egyéb hálózati eszközöket, amint elkészült a hálózat és üzemkész utolsó lépésként a szerver kiszolgáló került beüzemelésre.
A pontos precíz munka lezárásaként elengedhetetlen a rendszerdokumentáció készítés