Kábelezünk, nem kozmetikázunk!

A magyar kozmetikai ipar neves szereplője a költözés és hálózatépítés utolsó fázisaként a számítógépeknél található kábelkötegelések elvégzésére kérték fel rendszergazda szakembereinket.

Az előzetes egyeztetések során az ügyfelünk vezetőségével közösen bejárva az iroda összes szintjén található munkaállomásokat megtervezték szakembereink a pontos kivitelezést részletről részletre.

A kivitelezés elött a tervezési fázisban a legfontosabb szempontot szem elött tartva a biztonságot és a felhasználói igényeket figyelembe véve készítettük el a projekt árajánlatát.
Az árajánlat elfogadása után egy előre megbeszélt időpontban az irodai munkát a legkisebb mértékben sem akadályozva kivitelezték rendszergazda szakembereik a kábelkötegeléseket.
Az asztaloknál található kábelek rögzítését és elvezetését a cégünk által alkalmazott speciális rögzítésre használt tappancsok és minőségi kábelkötegelők, csavarok kellékek segítségével teszik szinte láthatatlanná rendszergazda szakembereink.

Az esztétikus kábelelvezetések mint elsődleges szempont mellett nem elhanyagolható a biztonságnak való megfelelés. Minden egyes használatban lévő számítógép, telefon, hálózati vagy 220V kábelt szakembereink a kábelkötegelések során egyesével méretre szabnak a funkciójának megfelelően. Ezt követően kerül csak használatba és rögzítésre, a felhasználói szokásokat és igényeket maximálisan szem elött tartva.

Az ügyfélkiszolgáló üzletben található számítógépek és eszközök banki terminálok által használt kábelek adapterek elvezetését kábelezését is kiemelt figyelemmel végezték el rendszergazda szakembereink.

Mivel minden egyes számítógép munkaállomás mellett található APC szünetmentes tápegység és vagy túlfeszültség védős elosztó így a minőségi kábelkötegelés és kivitelezés nem jelentett problémát a több éves ezen a területen szerzett rutint és tapasztalatot rendszergazda szakembereinknek.