Felnőttképzés stabil hálózaton

Ügyfelünk részére a több szinten található oktatási komplexumának a hálózatépítésének újabb fázisához érkezett. A harmadik emeleten található oktatóterem kábelezésével bízták meg Rendszergazda szakembereinket.

A 20-30 tanuló számára helyet biztosító oktatóterem kábeleinek a biztonságos és esztétikus elvezetését, úgy hogy a mindennapi oktatások ideje alatt a tanulókat a legkisebb mértékben se zavarja.

Az internet hozzáférést Rendszergazda szakembereink egy külön gerincvezeték kiépítésével biztosították egyenesen a központi szerver szoba rack szekrényből. Az oktatótermen belül egy hálózati eszközzel került szétosztásra az összes tanulói notebook részére.
A stabil és gyors belső hálózat elengedhetetlen alapkövetelmény az oktatáshoz szükséges magas színvonal eléréséhez. A kifogástalan belső hálózatot jó minőségű hálózati kábelek beépítésével érték el Rendszergazda szakembereink.

Minden notebook számára egyedi méretre szabott hálózati kábel került kiépítésre. A notebookok töltők áramforrásának számára minden egyes tanulói asztalhoz Rendszergazda szakembereink szintén egyedi méretre szabott 220V os kábeleket vezettek. Szempont volt az elektromos kábelek elvezetésénél, hogy további üres áramforrás aljzatokat tudjunk biztosítani akár mobiltelefon tablet töltési lehetőségeként. Ezért jól hozzáférhető helyre jó minőségő LEGRAND 220V hatos elosztók kerültek felrögzítésre.
A speciális rögzítésre használt kellékeink eszközeink és módszereink alkalmazásával esztétikusan és biztonságosan tudunk minden egyes kábelt elvezetni. Szabad szemmel szinte láthatatlanul minden egyes kábel esetében.