Fejlesztünk! Semmi Púder!

Szépségápolási termékeket forgalmazó partnerünknél a folyamatos bővülésnek és a kozmetikai piacon való terjeszkedésnek köszönhetően, a Frangepán utcai (volt Albacomp) irodaházban lehetőségük nyílt további irodákat birtokba venni.

Ennek következtében kérték fel rendszergazda csapatunkat a hálózatépítés feladatra. Amely keretein belül az irodaházon belül a harmadik emeletről a második emeletre kellett költöztetnünk a komplett hálózatot, hálózati eszközöket, szerver környezetet, rack szekrényt.
Mivel a második emelet teljes belső felujításon esett át, így az ott meglévő számítógépes hálózatot is ujra kelett tervezni. A meglévő 100Mbit hálózatot teljes egészében ujra lett kábelezve 1000Mbit es hálózatra.

A belső biztonsági kamerarendszer, wireless hálózati eszközök, multifunkciós nagy teljesítményű nyomtatók, banki terminálok is az új kiépített hálózat következtében stabilan és gyorsan kommunikálnak egymás között.
A serverkörnyezet és a rack szekrény egy erre a célra elkülönített klimatizált server helyiségbe került a teljes rack szekrény ujragondolásával és ujrakábelezésével.