Szerver üzemeltetés
Központi adattárolás maximális biztonsággal

Számítógép hálózatának kulcs a szerver, mellyel a növekvő informatikai igényeire is hosszú távon megoldást biztosít, azáltal, hogy egyszerre képes kezelni valamennyi felhasználója informatikai igényét, tárolja, és azonnali elérhetőséget biztosít minden számítógépén lévő adata felhasználásában és különféle szolgáltatások egyidejű elérését is lehetővé teszi.

Érje el minden céges adatát, dokumentumait bárhonnan, bármikor biztonságosan!
Legyen a világ bármely pontján, akár egy tárgyalás közepén, vagy szabadsága idején egy fontossá váló adat-tartalomra üzleti
sikere megalapozásához szüksége lehet.

Cégünk által megtervezett telepített üzemeltetett szervereink az év 365 napján megbízhatóan
és stabilan kiszolgálják a cége informatikai feladatait (rendszerét).

Teljeskörű garancia

Szakembereink által telepített és beüzemelt szervereinkre 36 hónap teljes körű helyszíni garanciát vállalunk.

Adatbiztonság

Az általunk üzemeltetett szerverén tárolt adatait a symantec cég által forgalmazott antivírus és tűzfal megoldásokkal védjük egy esetleges támadás vagy vírusfertőzés ellen.

Magas rendelkezésre állás

Szervereink, felhasználóink igényeire szabott kialakításának és tervezésének köszönhetően, a környezeti tényezőket figyelembevételével az év minden napján stabilan és megbízhatóan üzemelnek.

Központi adattárolás

Adatait, dokumentumait az előre kialakított biztonsági házirendek és jogosultságokat követve központilag, a szerver meghajtóján tároljuk.

Állandó felügyelet

Rendszergazda szakembereink a NAGIOS monitoring rendszerünk alkalmazásával felügyelik és ellenőrzik az általunk üzemeltett szervereket.

Ütemezett mentések

A központosított adatokat napi szinten teljes körűen mentjük és a mentést felügyeljük. A Cégünk által felügyelt szerverekről napi szinten ütemezett és teljes-körűen végrehajtott mentéseket készítünk.

Adatbiztonság

Szerver üzemeltetés szolgáltatásunk teljes körű és
átfogó biztonságot nyújt adatai számára.

A központi adattárolás és a többpéldányos tükrözött merevlemezek minden esetben biztonságot nyújtanak a hardveres meghibásodásokkal szemben.

Rendszergazda szakembereink a szerver telepítésével egyidejűleg a felhasználói által használt minden adatot és dokumentumot, beleértve a céges levelezést is központosítanak a szerverre.

Az ügyviteli rendszere és az általa használ adatbázisok is áthelyezésre kerülnek a szerverre. Az adatok központosítását követően rendszergazda szakemberünk a felhasználói jogosultságok az előre meghatározott házirend alapján kiosztja. A cégén belül így életbe lépett jogosultságnak megfelelően mindenki csak az általa használt és számára engedélyezett adatokhoz fér hozzá.

A belső adatbiztonság megvalósítása mellett kiemelkedően fontos az informatikai rendszer külső behatolások, támadások elleni védelme. Tapasztalt rendszergazda szakembereink minden cégünk által üzemeltetett és felügyelt szerverre személyre szabott antivírus és tűzfal megoldást telepítenek.

Server
Felhő alapú adatmentés
TÁVOLI FELÜGYELET

A jól felépített rendszert távoli online felügyelettel üzemeltetjük. Szakembereink a napi szintű e-mail jelentések alapján ellenőrzik a felügyelt szervereink biztonsági mentéseit. Amennyiben szükséges módosítják, javítják és újra konfigurálják a mentéseket.

Nagios monitoring rendszerünk alkalmazásával felügyelik és vizsgálják a szerverét, annak érdekében, hogy az mindig megbízhatóan és stabilan üzemeljen.

Monitoring rendszerünk által elsődlegesen értesülünk a rendszerhibákról és figyelmeztetésekről.

Abban az esetben, ha nem éri el szerverét, ezáltal adatait és levelezését, központi ügyfélszolgálatunk a monitoring rendszerünk elemzése alapján egyértelmű tájékoztatást tud adni akár egy esetleges internet szolgáltató oldali kimaradásról is.

A szerver felügyelet helyszínen végzendő munkáit szakembereink előre egyeztetett időpontban munkaidőn kívül, általában hétvégén végzik.

A helyszíni kiszállások alkalmával rendszergazda szakembereink a szerverek külső és belső tisztításait, a merevlemezek állapotának kontrollálását, valamint egy esetleges áramszünet esetén a zavartalan működését biztosító és hozzá tartozó szünetmentes tápegységek tesztelését és élettartamnak megfelelően az akkumulátor cseréjét ütemezik.

Referencia munkáink
Gönczi és Fia Kft.

Gönczi és Fia Kft.

Microsoft Windows Server 2012 Exchange Server 2013 file és levelező szerver telepítéseés üzemeltetése

Szerszámváros

Szerszámváros

Microsoft Windows Server 2012 file és adatbázis server telepítése és üzemeltetése

Z+K Euro Kft.

Z+K Euro Kft.

Microsoft Windows Server 2012 file és adatbázis server telepítése és üzemeltetése.

BitGlobe Kft.

BitGlobe Kft.

Microsoft Windows Server 2016 file és adatbázis server telepítése és üzemeltetése.

Biztos kezekben szeretné tudni cége szervereit?

Kérje egyedi árajánlatunkat, 1 munkanapon belül felvesszük Önnel a kapcsolatot.