Informatikai hálózatok Vezetékes és vezetéknélküli informatikai hálózatok kiépítése. Hálózati megoldások Eszközeire mindig számíthat!

Ezen szolgáltatásunkat a rendszerkarbantartás szerződéssel rendelkező ügyfeleinknek biztosítjuk. Számítógép-hálózat kiépítés szolgáltatásunk stabil és megbízható alapot nyújt cége informatikai rendszere számára az adatbiztonság és a védelem szempontjából. Az Ön igényeit, lehetőségeit maximálisan szem előtt tartva tervezzük meg és dokumentálva építjük ki számítógépes hálózatát akár az alapoktól kezdve.

A meglévő, de nem megfelelően működő számítógépes hálózata hibafeltárását, a hibás eszközök cseréjét is végrehajtjuk. De ezen szolgáltatásunk kiterjed a rendszere modernizálására, bővítésére de annak teljes átépítését is végrehajtjuk. Cége teljes informatikai költöztetését is vállaljuk, már kiépített számítógép hálózatát új környezetben ismét megvalósítjuk.

Pontos tervezés

A kiépítésre kerülő számítógép hálózatot rendszergazda szakembereink előzetes felmérést követően az Ön igényeit figyelembe véve tervezik meg. A tervezést követően pontos árajánlatot készítünk és a munkafolyamatot határidőzzük.

HÉTVÉGI KIVITELEZÉS

A számítógép hálózatok kiépítését, kivitelezését rendszergazda szakembereink munkaidőn kívüli időben, hétvégén végzik.

MINŐSÉGI ALAPANYAGOK

A kivitelezésünk során kizárólag magas minőségű anyagok kerülnek beépítésre. A megfelelő minőségű hálózati kábelek, csatlakozók, aljzatok elengedhetetlen összetevői egy jól működő számítógépes hálózatnak.

EGYEDI IGÉNYEK

A számítógépes hálózat tervezés során az Ön egyedi igényeit figyelembe véve kerül kivitelezésre a teljes hálózat. A fali csatlakozók, kábel elvezetések személyre szabottan kerülnek kialakításra.

ESZTÉTIKUS KIVITELEZÉS

A kivitelezés során a magas műszaki tartalom mellett nem utolsó sorban az esztétikus kivitelezés is szempont. A számítógép asztaloknál összefutó vezetékek rendszerezésére és esztétikus elvezetésére is figyelmet fordítunk.

VEZETÉK NÉLKÜLI WIFI HÁLÓZATOK

Megbízható és minőségi eszközök felhasználásával stabil és biztonságos vezeték nélküli hálózatot is telepítünk. Döntsön Ön, munkája során vezetékes vagy vezeték nélküli WIFI hálózat kiépítését szeretné megvalósítva látni.

Hálózatok kiépítése

Az új hálózatok kiépítését az ötlettől, a tervezésen és a kivitelezés át, a megfelelő dokumentáltságon keresztül valósítjuk meg. A kiépített számítógép hálózatot rendszergazda szakembereink műszeres teszteléssel hitelesítik. A hitelesített hálózatot egy pontos terv szerint rendszerdokumentációban rögzítjük.
Cégünk által elvégzett hálózatépítés munkákra teljes körű garanciát vállalunk. A hálózatépítés szolgáltatásunkba tartozóan a meglévő hálózatok javítását, korszerűsítését, a hálózati eszközök és a hálózati kábelek cseréjét is magas színvonalon végezzük. Több szerverrel rendelkező cégeink számára teljes körű hálózati rack szekrényes telepítéseket több éves tapasztalattal biztonságos módszerrel végzünk.

A hálózatépítés kivitelezése során a magas műszaki tartalom mellett fontos szempont az igényes kivitelezés. A kivitelezések során a rendszergazda szakembereink a hálózat gerinc kábelcsatornázását a legnagyobb körültekintéssel végzik a lehető legkisebb átalakítási munkák alkalmazásával.
A munkaállomásoknál található számítógép és perifériákhoz tartozó zavaró és nem esztétikus kábeleket rendszerezzük, rögzítjük és kötegeljük. Így nem csak funkcionalitásában, de kinéztében is tökéletes munkakörnyezetet alakítunk ki.
A bővíthetőség lehetőségét mindig fenntartva, már a tervezési folyamat során +20-30% -ban tervezzük túl a jelenlegi használathoz képest az általunk kiépítendő számítógép hálózatokat.
Az általunk kialakított hálózatok így tartalmaznak szabad hálózati végpontokat és a hálózati eszközökben szabad kapacitását, hozzájárulva ezzel egy esetleges létszámbővülés, vagy átcsoportosítás újabb beruházás nélkül, könnyed és gyors rendszergazda oldali megvalósításához.

Esztétikus kábel elvezetések

Slide További Referenciáink

DOLOG, ami meg fog történni, miután minket választ

Kapcsolat

+36 1 230 2123
ugyfelszolgalat@perfect-it.hu
1044 Budapest, Váci út 97-99.
Nyitvatartás
Hétfőtől-Péntekig: 7:00-18:00

Perfect IT Services
1044 Budapest, Váci út 97-99.

+36 1 230 2123
ugyfelszolgalat@perfect-it.hu

Minden jog fenntartva
© 2020 PERFECT-IT SERVICES Kft.