Váltson munkastílust

a Microsoft 365 és a Microsoft Teams segítségével

A Microsoft 365 felhő alapú szoftvercsomag használatával új szintre emelheti a vállalati levelezést, a vállalati  kommunikációt, valamint a közös dokumentumok szerkesztését és tárolását és megosztását. Az Irodai Alkalmazások csomagajánlatainkkal könnyebbé, egyszerűbbé és hatékonyabbá teheti az üzemeltetést, mindamellett a havi díjas, rugalmas konstrukciónak köszönhetően költségeit is csökkentheti.

Hatékonyság mindenhol

Elvégezheti a munkáját, és kapcsolatban maradhat, akár távolról, akár a helyszínen dolgozik.

  • Csevegés, hívás és értekezletek szervezése
  • Dokumentumok megosztása a felhőben
  • Együttműködés az Office-appok használatával
  • Kapcsolattartás az e-mail és a naptár segítségével

Maximális biztonság

Az üzleti adatok védelme a beépített biztonsági funkciók segítségével.

  • Védekezés a kibertámadások ellen
  • Hatékonyabb ügyféladat-védelem
  • Az eszközök biztonságossá tétele
  • Felhasználók és eszközök kezelése

Office alkalmazások

webes és mobilverziói

A Word, az Excel, a PowerPoint és a OneNote iOS- és Android-eszközökre készült mindig naprakész verziója akár 5 mobileszközön és 5 táblagépen. Valós idejű társszerzőség, hogy egyszerre többen dolgozhassanak ugyanazon a dokumentumon. Fájlok elérése és szinkronizálása PC-n, Mac gépen és mobileszközön. 

Az Office 365-höz készült Microsoft Defenderrel védekezhet az e-mail-mellékletekben és hivatkozásokban elrejtett kifinomult kártevők ellen, továbbá világszínvonalú védelmet élvezhet a nagy kockázatú veszélyforrásokkal, a zsarolóvírusokkal és az egyéb speciális kártevőtámadásokkal szemben

Csapatmunka
és kommunikáció

Üzleti szintű, Exchange-alapú levelezőfunkciók mobileszközön, táblagépen, asztali gépen és a weben. Naptárkezelés, a szabad értekezleti időpontok megosztása, értekezletek ütemezése és emlékeztetők kérése. Értekezletek ütemezése és meghívók megválaszolása könnyedén, megosztott naptárak használatával. 

Online értekezletek és videohívások tartása akár 300 személynek a Microsoft Teams appal. Csevegés a csapattal asztali számítógépről vagy útközben a Microsoft Teamszel. A Microsoft Teamszel a csapat minden csevegőüzenetét, értekezletét, fájlját és appját egy helyen tárolhatja az egyszerűbb kommunikáció és együttműködés érdekében.

Minden

Egy helyen

A jól ismert és kedvelt programok egy szolgáltatásban a Word, az Excel, a PowerPoint, Outlook, OneNote OneDrive. Akár otthoni akár munkahelyi igényére szabva

Minden

Adat a felhőben

Onedrive-val bárhonnan hozzáférhet munkáihoz, megosztással pedig mások számára is elérhetővé teheti. Biztonságos adattárolás a Microsoft felhő szerverein.

Minden

Eszközön működik

Asztali számítógépen, táblagépen, okostelefonon egyaránt használható. Az Microsoft 365-tel bárhol dolgozhat eszközén, nem kell más hozzá csak egy internet kapcsolat

minden

naprakészen és frissen

Az Microsoft 365 előfizetéssel mindig a legújabb Office programokat használhatja munkája során. Az összes program frissítés elérhetővé válik.

Vállalati alapverzió

2.550 Ft+ÁFA

felhasználó/hó

Kiváló választás azoknak a cégeknek, amelyeknek a Microsoft Teamst, biztonságos felhőtárhelyet és az Office Online-t tartalmazó, egyszerűen használható távoli megoldásokra van szükségük (asztali verziókat nem tartalmaz).

Vállalati standard verzió

4.850 Ft+ÁFA

felhasználó/hó

Kiváló választás azoknak a cégeknek, amelyeknek teljes távoli munkahelyi és együttműködési eszközökre van szükségük. Ezek közé tartozik a Microsoft Teams, a biztonságos felhőtárhely, a vállalati levelezőrendszer és a több eszközön használható prémium Office-alkalmazások.

Vállalati prémium verzió

7.150 Ft+ÁFA

felhasználó/hó

Kiváló választás azoknak a cégeknek, amelyeknek biztonságos távoli munkahelyi megoldásokra van szükségük a Vállalati standard verzió összes szolgáltatásán kívül a kibertámadások elleni speciális védelemmel és eszközkezeléssel együtt.

Microsoft 365-alkalmazások

4.550 Ft+ÁFA

felhasználó/hó

Kiváló választás azoknak a cégeknek, amelyeknek több eszközön használható Office-appokra és felhőtárhelyre van szükségük. A csomag nem tartalmazza az üzleti szintű levelezési funkciókat és a Microsoft Teamst.