A harmadik kerületi nyomdaipari ügyfelünk folyamatos növekedésének és fejlődésének köszönhetően a bécsi úton található iroda és üzlethelyiségből a vörösvári úton található nagyobb alapterületű iroda és üzlethelységbe költözött.
A cég teljes informatikai rendszerének a költöztetésével bízták meg rendszergazda szakembereinket.
Az informatikai költözés során a rendszergazda szakembereinknek a cég teljes számítógépparkját beleértve az összes számítógép munkaállomást, a hozzá tartozó perifériákat monitor billentyűzet nyomtatók szakszerű átköltöztetését végezték el.
A cég jelenleg használt hálózati eszközeit rack szekrényét és a benne üzemelő szervereit szünetmentes tápegységeit is megfelelő szekértelemmel költöztették át rendszergazda szakembereink.
A informatikai költözés lebonyolítása előtt rendszergazda szakembereink a cég vezetésével egy alapos és mindenre kiterjedő több körös egyeztetéseket és tervezési folyamatokat bonyolítottak le.
A informatikai költöztetés projekt első fázisa az új iroda feltérképezése a meglévő hálózat műszeres tesztelésével, bevizsgálásával kezdték rendszergazda szakembereink. Ezt követően a cég igényeit figyelembe véve a meglévő hálózat bővítése és kivitelezésére került sor. A hálózat bővítése során számos végpont került kiépítésre a számítógép munkaállomások, az új biztonsági kamerarendszer részére. Az új végpontkiépítések is műszeres vizsgálattal tesztelték ki szakembereink.
A hálózat fejlesztés legfőbb része a meglévő rack szekrények nagyobbra cserélése és a benne lévő eszközök átépítése volt a feladata rendszergazda szakembereinknek.
Amint elkészült az új iroda számítógépes és egyéb kivitelezés munkák, az előre leegyeztetett időpontban megkezdték rendszergazda szakembereink az informatikai eszközök költöztetését. Az informatikai eszközök költöztetését megkezdését munkaidőn kívül végezték el szakembereink. Az eszközök szállítását az erre a célra alkalmazott saját gépjárművekkel végezték el szakembereink. A megfelelő rögzítéstechnikák alkalmazásával, így elkerülve az eszközök fizikai sérülését.
Az eszközök átköltöztetését követően elkezdődhetett az új irodában a számítógépes rendszer felépítése, az átköltöztetett rack szerkény felépítése. A rack szekrények külön erre a célra kialakított szerverszobában kerültek, ahol a megfelelő hűtés és hőmérsékletet klíma biztosítja. Az informatikai infrastruktúra legfőbb bővítését a több rack szerkényes környezet kialakítása jelentette. A kiszolgáló szerverek és szünetmentesek elkülönítve kerültek a hálózati eszközök és kamerarendszer aktív eszközeitől.
A rack szekrény összeszerelését követően rendszergazda szakembereink a szerverek és a hozzá tartozó szünetmentes tápegységek beépítését újra strukturálását végezték el. A hálózati eszközök végpontok beélesítését és ennek kábeleinek az elrendezését.