HR tanácsadás biztosabb alapokon

2018.05.08.

HR tanácsadással és munkaközvetítéssel foglalkozó belvárosi ügyfelünk folyamatos bővülése következtében új irodába költözésének a lebonyolítása volt rendszergazda szakembereinknek a feladata.

A jelenlegi informatikai rendszer szakszerű átköltöztetését rendszergazda szakembereink saját cégünk szállító járműveivel oldották meg egy előre megbeszélt időpontban. Mivel a belvárosban korlátozott az utcák mozgástere, így egyéni behajtási engedéllyel kellett rendelkezzenek járműveink ez idöre amit előre kellett igényelni.
Az új irodában az első munkafázisként a többi építőipari felújítás alatt a meglévő hálózat kitesztelése és bővítését végezték el rendszergazda szakembereink. Az összes meglévő végpont műszeres kimérését tesztelését azonosítását követően egy 27U rack szekrény került beüzemelésre.

A rack szekrény szükségességét az irodában található 2*24 db gigabites végpont indokolta. Melyek végződéseit patch panelbe kötötték rendszergazda szakembereink.

A rack szekrény méreténél fogva minden végpont, hálózati eszköz, szolgáltató eszközök és az ügyfelünk által használt fájl és levelezős szerver a hozzá tartozó szünetmentes tápegységek számára nyújt megfelelő igényes áttekinthető helyet. A meglévő hálózat kibővítése részeként padlódobozok és további fali aljzatok kerültek beépítésre.

A meglévő wireless hálózat is fejlesztésre került. A nagy alapterület és a helyi adottságok figyelembe vételével tervezték meg rendszergazda szakembereink a mobil eszközök számára legmegfelelőbb vezeték nélküli hálózatot. Az elsődleges szempont a magas rendelkezésre állás és stabil wireless hálózat kialakítása. Ennek megfelelően szakembereink a Ubiquiti UniFi eszközeit üzemelték és konfigurálták be ügyfelünk részére.

Kérjen ajánlatot

Egyedi hálózatok kiépítése, tervezése

Az oldalon található űrlap kitöltésével és az abban található adatainak
elküldésével Ön elfogadja az Adatvédelmi szabályzatot.