Több Wifi és kevesebb köret

2018.03.16.

Bartók Béla úti Mexikói étterem lánc újonnan nyitó éttermének a teljes informatikai rendszerének a megtervezésére és kivitelezésére kérték fel Rendszergazda csapatunkat.

Az étterem felújításának már a kezdeti szakaszában jelen voltunk, a hálózatok megtervezésénél és a kivitelezésénél egyaránt. Az internet szolgáltatókkal kapcsolattartás, illetve szükséges sávszélesség csomagok kiválasztása is Rendszergazda szakembereink feladata volt.

Kiemelt szerepet tölt be az étterem működésében a vezeték nélküli hálózat, mivel fontos az ott tartózkodó vendégeknek a WIFI elérés biztosítása. A vezeték nélküli hálózat kiépítésénél csak nagy múlttal rendelkező gyártói eszközök kerültek beépítésre ezzel biztosítva a stabil működést. A hálózati eszközök és a szerver részére rack szekrény került kiépítésre az étterem alsó szintjén.

Ügyfelünk által használt éttermi szoftver részére Microsoft környezett telepítettünk. Szerver oldalról egy adatbázis szerver került beüzemelése Windows Server 2016 szerver kiszolgáló szoftverrel.

Az étteremben használt kiszolgáló személyzet részére pedig Windows 10 Professional operációs rendszerrel ellátott munkaállomások kerültek telepítésre és beüzemelése.
A központi pénzügyi részleg számára Rendszergazda szakembereink minden egyes étteremben üzemelő szervezükre közvetlen elérést állítottak be, ezzel segítve a munkájukat és a naprakész információk gyors és hatékony feldolgozását.

Kérjen ajánlatot

Egyedi hálózatok kiépítése, tervezése

Az oldalon található űrlap kitöltésével és az abban található adatainak
elküldésével Ön elfogadja az Adatvédelmi szabályzatot.