Rendszerkarbantartás
Teljes-körű megoldást biztosítunk a vállalati informatikában!

Cégünk fő tevékenysége a rendszerkarbantartás szolgáltatások nyújtása a mikro-, a kis-, és a középvállalatok számára, a 3 –tól, a 30 számítógéppel rendelkező ügyfelekig bezárólag.

Ügyfeleink részére teljes-körű szolgáltatást nyújtunk a szerver felügyelettől kezdve a munkaállomások menedzselésén keresztül a felhasználói támogatásig. A rendszer-karbantartási feladatokon túl ügyfeleink egyedi igényeit is kiszolgáljuk, legyen szó hálózat építésről, a számítógéppark költöztetésről vagy hardver és szoftver beszerzésről.

Rendszerkarbantartásainkat az Önökkel kötött rendszer-karbantartási szerződésünkben rögzítettek szerint havi rendszerességgel, előre ütemezett helyszíni kiszállásokkal hajtjuk végre. A kiszállások során cége megbízott munkatársával előre egyeztetett-, és a havi karbantartás szerint ütemezett munkafolyamatainkat végezzük.

Telefonos és online ügyfélszolgálatunk segítségével a napi munkavégzése során felmerülő problémáit és az esetlegesen felmerülő hibákat szinte azonnal és díjmentesen orvosoljuk.

Ütemezett helyszíni karbantartások

A Start-, a Perfect-, és a Prémium rendszerkarbantartás szolgáltatási csomagjaink bármelyikét igénybe vevő ügyfeleinknél minden hónapban előre egyeztetett és ütemezett helyszíni karbantartásokat végzünk.

Ezen karbantartások alkalmával rendszergazda szakembereink a számítógépes munkaállomások teljes körű karbantartását mind hardveres, mind pedig szoftveres oldalról is elvégzik. Munkánk során a számítógépek tényleges belső takarítási feladatait, a perifériák, billentyűzet és a monitor tisztítását is rendszeresen végezzük a zavartalan felhasználói élmény megőrzése érdekében.

Továbbá cége számítógépein a használt felhasználói programok szoftveres frissítéseit is ellenőrizzük, annak érdekében, hogy minden munkaállomás naprakész és biztonságos legyen. Kiszállásaink alkalmával munkaállomásai megbízható és stabil működés, valamint a meghibásodások megelőzése érdekében számítógépein és hardver eszközein rendszeresen hardver teszteket végzünk.

Ütemezett karbantartás
rendszergazda-05
Ingyenes telefonos ügyfélszolgálat

Rendszerkarbantartás szolgáltatással rendelkező ügyfeleink részére a munkájuk során jelentkező szoftveres és hálózati alkalmazásokkal kapcsolatos problémáikra valamint informatikai kérdéseikre azonnali megoldást nyújtunk e díjmentes szolgáltatásunkkal. Rendszergazda szakembereink munkanapokon 7.00 órától 18.00 óráig fogadják hívását központi ügyfélszolgálati telefonszámunkon.

Telefonos ügyfélszolgálatunk működtetésével cége folyamatos informatikai támogatásban részesül, így segítve maximálisan az Ön zavartalan munkavégzését.
Összpontosíthat munkájára, cégünk az informatikai háttere stabil működését biztosítja.

Felhasználói támogatás, szaktanácsadás

Kiemelt figyelmet fordítunk ügyfeleink speciális informatikai igényeinek a kiszolgálására is, amire az évtizedes ügyfél-kezelésben szerzett tapasztalatunk és a folyamatosan fejlesztett tudásunk a garancia.

Cégünk számára az ügyfeleink megelégedettsége a legfontosabb. Legyen szó helyszíni vagy távoli munkavégzésről, szakembereink ügyfélközpontú gondolkodásmódja és érthető kommunikációja által az Ön igényeire szabott feladatainkat gyorsan és hatékonyan tudjuk végezni. A rendszergazdáink állandó egymás közötti konzultációknak köszönhetően minden informatikai problémára, legyen az új rendszer tervezése vagy beruházások és eszközbeszerzések lebonyolítása költséghatékony és cégére szabott megoldást találunk.

rendszergazda-03
rendszergazda-02
Ingyenes távoli segítségnyújtás

Online ügyfélszolgálatunk működtetésével napi munkavégzése lebonyolításához folyamatos és biztonságos hátteret nyújtunk cégünk rendszerkarbantartás szolgáltatással rendelkező ügyfelei részére díjmentesen. Hívja Ügyfélszolgálatunkat, jelezze problémáját és a hiba bejelentésétől számítva akár már perceken belül megoldással szolgálnak rendszergazda szakembereink.

A távoli támogatási munkamenet egy jogtiszta program igénybe vételével valósul meg, ennek segítségével kapcsolódunk az Ön számítógépére. A csatlakozáshoz használt program egyedi azonosítói garanciát adnak arra vonatkozóan, hogy a kapcsolat biztonságos és a számítógépén tárolt adatainak adatbiztonsága maximálisan megvalósul.

A rendszergazda szakemberünk általi megoldás teljes munkamenetét a saját monitorán keresztül végig figyelemmel kísérheti, ami mindennapi számítástechnikai feladatmegoldását is gyakorlottabbá teheti.

Helyszíni hardver szerviz csereeszközök biztosítása

A rendszerkarbantartások alkalmával a felmerülő hardveres hibákat rendszergazda szakembereink a helyszínem javítják. Szerviz autóinkban tárolt alkatrész készletünknek köszönhetően, legyen szó akár egy hálózati eszköz cseréjéről vagy egy „hangos,” meghibásodott ventilátorról, minden alkatrész azonnal a rendelkezésünkre áll.

Az azonnali cserealkatrészeknek köszönhetően nem kell napokat, heteket várni a javítás elkészülésére. Amennyiben a meghibásodott eszköz javítása a helyszínen nem lehetséges, úgy rendszergazda szakembereink csereeszközök üzembe helyezésével biztosítják a folyamatos munkavégzést ügyfeleink részére.

Biztosítunk csere notebookot, helyettesítjük meghibásodott nyomtatóját, de akár egy komplett szerver munkaállomás is kiváltunk időlegesen.

hardverszerviz2
Server
Szerver üzemeltetés folyamatos távoli felügyelet

Cégünk által üzemeltetett szervereket folyamatos online felügyelettel üzemeltetjük. Monitoring rendszerünk segítségével egy esetleges leállásról vagy egy nem várt meghibásodásról e-mailes riasztás formájában értesítés kapunk.

A szerverek biztonsági mentéseinek ellenőrzését rendszergazda szakembereink napi szinten végzik. Amennyiben szükséges módosítják, javítják, vagy újra konfigurálják a mentéseket. A szerverüzemeltetésbe tartozó helyszíni munkákat szakembereink egy előre egyeztetett időpontban munkaidőn kívül, általában hétvégén végzik.

A helyszíni szerver rendszerkarbantartás során a külső és belső tisztásokat, a merevlemezek állapotának kontrollálását, a szerver szünetmentes tápegységek tesztelését, esetlegesen az akkumulátora cseréjét végzik rendszergazda szakembereink.

Referencia munkáink
Printpix Kft.

Printpix Kft.

7 Microsoft Windows Server 30 Windows munkaállomás teljeskörű felügyelete és üzemeltetése

Qplan Kft.

Qplan Kft.

5 Microsoft Windows Server 28 Windows munkaállomás teljeskörű felügyelete és üzemeltetése

Gönczi És Fia Kft.

Gönczi És Fia Kft.

4 Microsoft Windows Server 20 Windows munkaállomás teljeskörű felügyelete és üzemeltetése

Gebo See Kft.

Gebo See Kft.

2 Microsoft Windows Server 12 Windows munkaállomás teljeskörű felügyelete és üzemeltetése

Rendszerkarbantartás áraink

válassza ki a vállalkozásának legmegfelelőbb rendszerkarbantartás csomagunkat,
vagy kérje egyedi ajánlatunkat

START
40.000

Ft + Áfa / hó

 • 1-5 munkaállomás rendszeres felügyelete
 • 1 Server állandó felügyelete
 • Ütemezett helyszíni kiszállások minden hónapban
 • Díjmentes korlátlan telefonos ügyfélszolgálat
 • Díjmentes korlátlan távoli informatikai segítségnyújtás
PERFECT
60.000

Ft + Áfa / hó

 • 5-10 munkaállomás rendszeres felügyelete
 • 1 Server állandó felügyelete
 • Ütemezett helyszíni kiszállások minden hónapban
 • Díjmentes korlátlan telefonos ügyfélszolgálat
 • Díjmentes korlátlan távoli informatikai segítségnyújtás
PREMIUM
80.000

Ft + Áfa / hó

 • 10-20 munkaállomás rendszeres felügyelete
 • 1-2 Server állandó felügyelete
 • Ütemezett helyszíni kiszállások minden hónapban
 • Díjmentes korlátlan telefonos ügyfélszolgálat
 • Díjmentes korlátlan távoli informatikai segítségnyújtás
Kérje egyedi ajánlatunkat!

A legkedvezőbb árajánlatunkat, rövid egyeztetést követően kifejezetten az Ön cégére testreszabva állítjuk össze.