Office 365
Microsoft felhőalapú szolgáltatás csomagja

Irodai alkalmazások használata gyorsan biztonságosan akár azonnal havidíjas konstrukcióban.

Amennyiben nem szeretné megvásárolni egy összegben az összes Office alkalmazást akkor a legjobb választás a Microsoft felhőalapú szolgáltatás csomagja, egyedi igényekre szabva. Garantált az év 365 napján elérhető szolgáltatás legyen szó levelezésről vagy akár a munkáinak a tárolásáról. A legbiztonságosabb módja az adatainak a tárolásához.

Minden egy helyen

A jól ismert és kedvelt programok egy szolgáltatásban a Word, az Excel, a PowerPoint, Outlook, OneNote OneDrive. Akár otthoni akár munkahelyi igényére szabva

Mindíg naprakész

Az Office 365 előfizetéssel mindig a legújabb Office programokat használhatja munkája során. Az összes program frissítés elérhetővé válik.

Minden eszközön működik

Asztali számítógépen, táblagépen, okostelefonon egyaránt használható. Az Office 365-tel bárhol dolgozhat eszközén, nem kell más hozzá csak egy internet kapcsolat.

A felhőbe mentve

Onedrive-val bárhonnan hozzáférhet munkáihoz, megosztással pedig mások számára is elérhetővé teheti. Biztonságos adattárolás a Microsoft felhő szerverein.

Technikai támogatás

Ügyfélszolgálatunk segítségével bármilyen problémája merül fel munkája során szakembereink készséggel állnak rendelkezésükre telefonon e-mailen vagy online.

Személyre szabott lehetőségek

Az előfizetések darabszámát és típusát cégéhez igazítva bármikor módosíthatja. Akár legyen szó bővítésről vagy létszám csökkenésről cégében.

Az Office 365 Átállás

Rendszergazda szakembereink több éves tapasztalattal rendelkeznek a Microsoft technológiák kialakításában bevezetésében üzemeltetésében.

Office 365 átállás három lépésben
Office 365 előfizetési licencek és felhasználói postafiókok létrehozása
Postafiókok beállítása a komplett levelezés Office 365 be integrálása
Oktatás rendszer átadás felhasználói kérések kérdések megválaszolása

cloudorange
Office 365 Áraink
 • Office 365 Vállalati Prémium
  3850 Ft/fő/hó
  Kiváló választás az üzleti levelezést, Office-alkalmazásokat és egyéb üzleti szolgáltatásokat igénylő vállalatoknak. Tartalmazza az alábbi szolgáltatásokat: Benne foglalt szolgáltatások
 • Office 365 Vállalati
  3200 Ft/fő/hó
  Kiváló választás azoknak a vállalatoknak, amelyeknek Office-alkalmazásokra, felhőtárhelyre és megosztási szolgáltatásokra van szüksége. Az üzleti levelezést nem tartalmazza. Tartalmazza az alábbi szolgáltatásokat: Benne foglalt szolgáltatások
 • Office 365 alapverzió
  1550 Ft/fő/hó
  Kiváló választás az üzleti levelezést és más üzleti szolgáltatásokat igénylő vállalatoknak. Az Office-alkalmazásokat nem tartalmazza.
  Benne foglalt szolgáltatások
További
Office 365 kérdéseivel

Keresse szakértőinket,
1 munkanapon belül felvesszük Önnel a kapcsolatot.