Felhő alapú adatmentés
100%-os adatbiztonság elemi károk esetén is

Védje céges adatait 100% biztonsággal. Egy esetleges bekövetkezett tűz víz elemi károk esetén is.
Tárolja adatait irodájától földrajzilag távol felhőben lévő szervereinken, hogy adatait minden körülmények között biztonságban tudhassa.
Válassza felhő adatmentés szolgáltatásunkat! Cégünk rendszergazda szakemberei által üzemeltett felhő alapú mentés szerverinken
az év 365 napján minden körülmények között biztonságban tudhatja adatait.

Magas rendelkezésre állás

Felhő szervereink kialakításának köszönhetően az év 365 napján magas rendelkezésre állást biztosítunk ügyfeleink adatmentése érdekében.

Állandó felügyelet

Rendszergazda szakembereink nap, mint nap felügyelik az adatközpontunkban üzemeltetett felhő alapú szervereinket.

Ütemezett mentések

Rendszergazda szakembereink folyamatosan ellenőrzik és felügyelik ügyfeleink felhő alapú mentéseit.

Adatbiztonság

A felhőben mentett adatok 100% biztonságban tárolódnak, még a cége tényleges szerverén egy esetleges vírus fertőzés, vagy a merevlemez meghibásodása esetén is.

Klimatizált szerver környezet

Felhő alapú adatmentő szervereinknek 0-24 órás klimatizált saját adatközpontunk ad helyet.

0-24 órás biztonság

Adatközpontunk kamerarendszerrel és riasztórendszer-védelemmel ellátott a nap 24 órájában

Mentés rendszer kialakítása

Rendszergazda szakembereink e szolgáltatás kialakításának első lépéseként a mentési rendszer megtervezését végzik el. A tervezési fázisban a mentésre kerülendő adatállományokat részletesen átvizsgálják és a cég vezetője által jóváhagyott adatok esetén kialakítják a mentést.

A mentendő adatok körének meghatározását követően második lépésben a mentés ütemezésének legmegfelelőbb időpontját határozzák meg. Az ütemezés helyes kiválasztása elengedhetetlen, mivel az adatok felhő alapú mentése jelentős internet sávszélesség lefoglaltsággal jár.

A mentési adatokat rendszergazda szakembereink speciális szoftvereink segítségével részekre darabolva és ütemezetten töltik fel felhő adatmentő szervereinkre. A jól paraméterezett és ütemezett mentések ezt követően zavartalanul a háttérben, a mindennapi munkát nem befolyásolva történnek.

Felhő alapú adatmentés
Server
Több példányos adatmentés

A többpéldányos adatmentés a legbiztonságosabb adatmentés, ahol az adatok fizikailag és földrajzilag is elkülönülten tárolódnak.
A felhő alapú adatmentés szolgáltatásunkkal akár a teljes szerverén tárolt adatok mentése megtörténhet a felhő alapú adatmentő szervereinkre.

Az adatokban naponta bekövetkezett változásokat, az új és a meglévő adatok közötti különbséget, azaz az adatbázisok növekedését is napi szinten különbségi mentéssel szinkronizálják rendszergazda szakembereink. Egy esetleges elemi csapás, tűz-, vízkár vagy betörés estén az adatai teljes körű biztonságban a felhő alapú adatmentő szervereinken elérhetőek maradnak.

Rendszergazda szakembereink akár pár órán belül az Ön cége tényleges szerverét az előző napi állapot szerinti eredeti állapotába visszaállítják, beleértve a számlázásukat, az ügyviteli szoftvereiket, a komplett céges levelezésüket, minden dokumentumukkal, kimutatásaikkal
és szerződéseikkel együtt.

Referencia munkáink
Exact-Solutions Kft.

Exact-Solutions Kft.

Windows Small Business 2008 Server teljes körű adatmentése és felügyelete.

Csc Jaeklekémia Kft.

Csc Jaeklekémia Kft.

Microsoft Windows Small Business 2011 Server teljes körű adatmentése és felügyelete.

Civil-Plan Kft.

Civil-Plan Kft.

Windows 2012 Server teljes körű adatmentése és felügyelete.

Tolnaiconsulting Kft.

Tolnaiconsulting Kft.

Microsoft Windows Small Business 2011 Server teljes körű adatmentése és felügyelete.

Megbízható, informatikai céget keres?

Kérje egyedi árajánlatunkat, 1 munkanapon belül felvesszük Önnel a kapcsolatot.