A Power Pak Kft. Európa-szerte jól ismert kozmetikai és vegyipari márkák alapanyagait és csomagolását gyártja modern budapesti telephelyén.
A folyamatos bővülésük következtében az ipari park területén újabb raktárhelyiségek kerülnek használatba.

A 2018 év egyik legnagyobb projektje a cég életében, egy új vállalatirányítási rendszer bevezetése. Az új vállalatirányítási rendszer egyik legfőbb új funkciója, a nagy területen elhelyezkedő csarnokokban lévő termékek készletezése, ki és bevételezése. Erre a célra a vállalatirányítási rendszer részeként, adat gyűjtős vonalkódolvasó készülékek kerültek beüzemelésre.
Rendszergazda szakembereink feladata a projekten belül, a meglévő számítógépes vezetékes hálózat, és a vezeték nélküli hálózat bővítése és újra tervezése volt.

A tervezésnél nagy figyelmet fordítottunk az iparterületen lévő csarnokokban található vasszerkezetekre, ugyanis teljesítmény csökkenést okoznak egy vezeték nélküli hálózat működésben.

A vezeték nélküli hálózati eszközök kiválasztásánál a fő szempont a megbízhatóság, a professzionális üzemeltetés mellett az optimális menedzselhetőség volt. Referencia munkáinkat figyelembevéve és tapasztalatunkra hagyatkozva a Ubiquiti Networks Unifi, nagy hatótávolságú wireless eszközei mellet döntöttünk így ezek kerültek beüzemelésre és konfigurálásra, a csarnokokon belüli adatkommunikációra.

Az ipari park óriási alapterületen helyezkedik el, így az egyes csarnokok közötti kommunikációt is meg kellett oldani, ezért szintén a Ubiquiti Networks gyártó kültéri nagy hatótávolságú antennái kerültek beüzemelésre.

A hálózat üzemeltetésnél a biztonság is elengedhetetlen szempont, mivel ügyfelünk raktározási és készletkezelési adatait bizalmas információként, üzleti titoknak kell kezelni.