A Perfect-IT Kft fontosnak tartja, hogy rendszergazda szakemberei a biztonságtechnikában is a legújabb technikai újdonságokat ajánlani és nyújtani tudják egyre bővülő ügyfélkörünknek.

Tapasztalataink azt mutatják, hogy partnereink biztonság iránti igénye fokozódik, ezért a legmegfelelőbb védelemükről is gondoskodnunk kell.

Ezen cél megvalósulása érdekében 2017.01.27-én partnerünk, a Cédrus Kft által szervezett biztonságtechnikai oktatáson vettek részt rendszergazda szakembereink. Az oktatás keretében a Cédrus kft szakértője a biztonságtechnikai piacon meghatározó, Hikvision cég legújabb termékeit mutatta be.

Az Ügyfeleink hatékony működését és eszközeik védelmét szem előtt tartva folyamatosan különféle biztonságtechnikai rendszerek kialakítását is megvalósítjuk. Az általunk alkalmazott IP kamera rendszerek lehetővé teszik a mind beltéri, mind kültéri megfigyelésre alkalmas rögzítővel ellátott komplett rendszerek üzemeltetését és konfigurálását.
Partnereink minél teljesebb körű kiszolgálása és megelégedettsége érdekében a biztonságtechnika világában is naprakész tudással és ügyfélközpontú hozzáállással segítünk.