Kiszálló rendszergazda

Cégünk a 12 éves múltunk a folyamatos szakmai és menedzsment fejlődésünk az évek alatt önálló márkanevet teremtett számukra egy egzisztenciális környezetben. Ügyfeleinket a hazai termelői gyártói cégektől kezdve egészen a nagy világmárkák magyarországi képviseletekig bezárólag napi szinten üzemeltetjük. Amennyiben profi szakembergárdában akarsz dolgozni és az lenni várunk szeretettel a csapatunkban! Csatlakozz hozzánk!

Munkatársat keresünk Windows rendszereket üzemeltető rendszergazda pozícióba!

Főbb feladatok, munkák:

Amennyiben szeretnél Budapesti és közvetlen vonzáskörzetében lévő kis és középvállalatok rendszereinek az átvételében és fejlesztésében, windows file szerver cserékben, levelezés migrálásokban rendszerek felhőbe való költöztetésében, hálózatok kiépítésében és bővítésében részt venni akkor nem egy munkahelyed lesz, hanem a legjobb helyen töltheted a napjaidat. Önálló rendszerszemlélet komplex tudást szeretnél? Fejleszd a tudásod és a szemléleted napi szinten nálunk!

Az álláshoz tartozó elvárások:

Dolgoztál már egy vagy két munkahelyen, de sem szakmailag sem menedzsmentben ügyfélkezelésben nem tudtál előre lépni és fejlődni akkor itt a helyed nálunk! Amennyiben céltudatos szorgalmas vagy és precíz akkor jól fogsz tudni nálunk érvényesülni a mindennapokban ezt garantáljuk! B kategórási jogosítványod és vezetési tapasztalatod mindenképp szükséges, hogy a csapatunk tagja legyél.

Az állás betöltéséhez előnyt jelent:

Keressük a tapasztalattal rendelkező kollégáinkat is, és azokat a friss tudást megszerzett kollégáinkat is akik nem tudták kamatoztatni a megszerzett tudásukat, és ezáltal bizonyítani maguknak és a környezetüknek.

Amit kínálunk:

Amennyiben igazi rendszergazda szeretnél lenni és nem csak egy meglévő homogén rendszert üzemeltetni, ha komplex tudásra vágysz és profin nagyvállalati szinten akarsz kezelni ügyfeleket. Akkor ezt mind megtanítjuk neked rövid időn belül. Ezáltal élvezheted a megszerzett tudással járó elismerést és fizetést egy pozitív szemléletű környezetben.

Állás, munka területe(i):

  • IT üzemeltetés, Telekommunikáció
  • Rendszergazda
  • Teljes munkaidő

Szükséges tapasztalat:

  • Pályakezdő/friss diplomás

Szükséges nyelvtudás:

  • Nem igényel nyelvtudást

Munkavégzés helye:

1044 Budapest, Váci út 97.

Amit kínálunk:

Versenyképes jövedelem, kiemelkedő igényes munkakörnyezet, szakmai fejlődési Microsoft egyéni oktatások keretében. Fiatal, dinamikus feljlődő csapat, változatos színes szakmai projektek elvégzése egyénileg és csapatban

Szükséges tapasztalat:
3-5 év szakmai tapasztalat

Szükséges nyelvtudás:
Angol – Alapfok/társalgási szint

Kapcsolat

+36 1 230 2123
ugyfelszolgalat@perfect-it.hu
1044 Budapest, Váci út 97-99.

Nyitvatartás
Hétfőtől-Péntekig: 7:00-18:00

Perfect IT Services
1044 Budapest, Váci út 97-99.

+36 1 230 2123
ugyfelszolgalat@perfect-it.hu

Minden jog fenntartva
© 2020 PERFECT-IT SERVICES Kft.