PERFECT-IT SERVICES
10 éve az ügyfeleink szolgálatában

Megalakulásunk előtt egy ma piacvezető ügyviteli részvénytársaság belső rendszergazda feladatait láttuk el. Ez idő alatt jelentős tapasztalatot szereztünk a céges informatika világában. Tudjuk mekkora szerepe van a megfelelően végzett rendszerkarbantartásnak, megtapasztaltuk mi a kulcsa szerverüzemeltetésnek és azt is, hogyan kell a felhasználókkal érthetően, hétköznapi nyelven kommunikálni.

A többéves, megbízhatóan végzett munkánknak köszönhetően a megszerzett rengeteg szakmai tapasztalattal és tudással 2007-től kezdve Perfect-IT Services Kft. néven önálló informatikai vállalkozásként működünk tovább.

Ügyfélkörünk kibővülése mellett vállalkozásunk alaptevékenysége a mikro kis- és középvállalkozások informatikai rendszerének működtetése, számítógépeinek karbantartása, rendszergazdai feladatok ellátása, kisvállalati szervereinek üzemeltetése, ügyfeleink munkatársainak teljes körű informatikai támogatása lett.

Teljeskörű informatikai megoldásainkkal szerves részei vagyunk ügyfeleink mindennapjainak, munkájuk során számíthatnak cégünkre, kollégáink informatikai szakértelmére, probléma megoldó hozzáállására és lelkiismeretes munkájára!

2007

Cégünk önálló vállalkozásként elkezdte működését rendszergazda és rendszerkarbantartás szolgáltatások nyújtása kisvállalkozások részére, a Budapest 4 kerület Tófalva út 45 négyzetméteres irodánkban.

2008

A folyamatos jó ügyfélkapcsolatainknak köszönhetően és a nagy vásárlóerő következtében saját gyártású jó minőségű kellékanyag tonerek töltésével bővült cégünk szolgáltatásai. Minőségi töltőanyagok és alkatrészek felhasználásával.

2009

Windows Server üzletág bevezetésével bővült cégünk szolgáltatásai. Az új üzletágunknak köszönhetően a nagyobb gépszámú informatikai rendszereket használó cégeknek is stabil megbízható informatikai hátteret szolgáltatunk.

2010

Ügyféligényeinket követve és még teljesebb körű kiszolgálásuk érdekében weboldal készítés szolgáltatást indított el cégünk. Mely kereteink belül induló vállalkozások bemutatkozó céges oldalainak, internetes értékesítéssel foglalkozó cégeknek a webáruházainak az elkészítését végezzük.

2011

A folyamatos létszámbővülésünk és munkatársaink jövőbeni hatékony és kulturált munkavégzését elősegítve további 50 négyzetméter alapterületű irodával bővült cégünk.

2012

Új tevékenységi körrel bővült cégünk telefonos értékesítő csapatunk által. A folyamatos piac kutatás és megkeresések eredményeként új ügyfélkörünk évről évre stabilan növekedik.

2013

További új szolgáltatást vezetünk be cégünkben domain tárhely levelezés szolgáltatásunkat. A szolgáltatásunk segítségével hatékony és biztonságos levelezés szolgáltatást tudunk biztosítani ügyfeleink részére. A saját kialakított szervereinken melyeket Magyarország legmodernebb és legbiztonságosabb szerver hotelében helyeztünk el

2014

Az ügyfélkörünk bővülésének köszönhetően és az általunk használt szoftverkörnyezet által Linux Server Üzletággal bővítettük cégünket. A meglévő és a leendő ügyfeleink még szélesebb körű kiszolgálása érdekében

2015

Elkészült reprezentatív irodaházunk a Váci úton. Megnövekedett közel 450 négyzetméteren három szinten belső ügyfélparkolóval hatalmas raktárkészlettel és központi ügyfél szolgálattal várjuk a már meglévő és új ügyfeleinket a további magas színvonalú szolgáltatásainkkal és ügyfélkiszolgálásunkkal.

2016

Felhő tárhely szolgáltatásunk bevezetésével ügyfeleink adatai maximális biztonságban napi szinten felügyeljük és adminisztráljuk. Egy esetleges vírustámadás vagy elemi károk esetén is szolgáltatásunkkal adatai az év 365 napján 100% biztonságban vannak.

2017

Ügyfelelink folyamatos igényeinek megfelelően újraindítottok web üzletágunkat. Így a már jól megszokott magas szolgáltatás minőségünket szélesítve, nemcsak az IT üzemeltetés területén, hanem weboldal készítés és egyéb grafikai, vagy akár komplett céges és márka arculat kialakítását is megtervezzük ügyfeleink részére.

2018

A Microsoft Office 365 bevezetésével újabb szolgáltatással bővült portfoliónk. Szolgáltatásunk által ügyfeleink részére 100% rendelkezésre állású levelezés és felhő szolgáltatást tudunk teljes körűen biztosítani.

A megrendelt szolgáltatásoknak a megtervezését, kialakítását, teljes körű üzemeltetését és felügyeletét végzik képzett szakembereink.

Megbízható, informatikai céget keres?

Kérje egyedi árajánlatunkat, 1 munkanapon belül felvesszük Önnel a kapcsolatot.